Sabtu, 19 Juli 2008

KECEWA

Wong atase kuliah frs.kid.uu dan dan etika sing gampang koyo ngono ae gak lulus , sakjane utekku opo nasibku sing elek ,gelo,kesel campur cidro atiku .perasaan wis tak jawab kabe pitakone dosen dosen tapi .opo dosen ora ono sitik welas nang aku .apes aku melok sp duwek maneh waktu maneh . sabaro yo bujoku aku ora iso mulih disek. sabaro anak2ku aku ora iso dolan lan guyon disek

1 komentar:

pamuji mengatakan...

gimana lagi sam... sabar